Sellainen on Gintama pähkinänkuoressa. Ja jos joku ei tiedä mistä kirjoitan tässä on todella hyvä kuva kyseisestä sarjasta.

gintama-3-normal.jpg

Gintama (銀魂, Gin Tama, "Silver Soul", "Hopeasielu") on Hideaki Sorachin luoma elokuva-, manga- ja animesarja.  Gintama sijoittuu Edoon (1600–1868 vuosien Tokioon), joka on Amantoiksi kutsuttujen avaruusolioiden valtaamana. Gintamassa kerrotaan monta eri tarinaa, jotka kuvaavat sarjan hahmojen selviytymistä Edossa sekä sen läheisyydessä. Sarjan päähenkilönä toimii veteraanisamurai Gintoki Sakata, joka on ns. entisajan Aku Ankka, eli suomeksi sanottuna jokapaikanhöylä. Hänen iloiseen joukkoonsa kuuluu myös Amanto-tyttö Kagura, Shinpachi, joka pyörittää menehtyneen isänsä dojoa yhdessä sisarensa Otaen kanssa. Myös Sadaharu, joka näyttää jättimäiseltä koiralta, mutta on oikeasti amanto, kuuluu Gintokin kulkueeseen. Gintamassa hahmoja on todella paljon, joten siitä sitten vähän myöhemmin..

Gintama tosiaan on täynnä komediaa ja se parodisoikin hurjasti monia henkilöitä aina Antonio Inokista Barack Obamaan. Itse tosiaan tutustuin tähän kyseiseen sarjaan kokeiltuani surprise me nappulaa, jolloin hassunhauska Gintama osui eteeni. Aloin lukemaan tätä mangana, joka alkaa paljon paremmin kuin anime.

random%20mangakuva%20chapter%204%20sivu%

Sarjan pääkolmikko~

Kaikesta, yleisestä perseilystä huolimatta tämä sarja osaa olla hyvin vakava, jopa surullinenkin. Muutamissa jaksoissa tulee ihan oikeasti itku silmään. Sarja on kaiken lisäksi oikein eeppinen.

jakso 8 XD

Itse pääjehuhan saa aina potkut palleille tai jotain muuta vastaavaa, jos hän tekee jotain väärin. Kaikki hahmot ovat ihanan höpsöjä sekoilevia pallopäitä (ellei Prince Bakaa eikun siis Hataa lasketa) mielenkiintoisine menneisyyksineen. Omiksi suosikeiksi ovat sulkeutuneet itse pääjehu Gintoki, joka on hyvin laiska ja köyhä. Muita suosikkeja on muun muassa sitten kärkäskielinen Kagura, sarkastinen Sougo, lempeä Tae, Hijikata ja monet muut.

 

Upeita taistelukohtauksia tästä sarjasta ei puutu~

 

 

Ja lopuksi voin suositella oikein lämpimästi tätä sarjaa mielellään kaikille, jotka haluavat katsoa tällaista, niin siitä vain. :)

 

Ja tähän vielä laitetaan plussat ja miinukset!

+ Ei ole varsinaista juonta

+ Yksittäiset tarinajaksot parin seasonin välissä

+ Ei ole pelkkää parodiaa

+ Mieleenpainuvat hahmot

+ Eeppisyys~

+ Fanservice~

+ Muiden sarjojen parodisointi

+ Ääninäyttelijät~

 

- Kaikkia vitsejä ei aina välttämättä tajua tai ymmärrä.

- Välillä wtf huumori

- Prince Baka Hata on ärsyttävä.

- Jaksot joissa hän esiintyy ovat ärsyttäviä.

- Madao on turha ja tylsä.

- Jaksot joissa hän esiintyy ovat tylsiä.